Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ADAM GIERSZEWSKI Marta Delis Iwona Pettersen iloncia1 Mariola.g (2803 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Zuzu napisał:
bad harry napisał:
a co to jest to delirium tremens bo jeszcze nie byłem
Ja byłem ostatnio w "BAC-RUS" nie polecam

czy to są jakieś muzea czy może stany świadomści o których mi niewiadomo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
maciej Palamartz
(Polonus as)
Wiking
Witam Ponownie.

Nie ma sprawy. Ja ostatnio na innym forum stracilem nad soba panowanie....sam zdignozowalem klientke i odeslalem do psychiatry. Oczywiscie bylo to niesamowicie glupie z mojej strony i podobnie jak Pani po ochlonieciu przyznalem sie do bledu
przeprosilem pokrzywdzana. Zdaza sie to najlepszym z nas.

Co do Pani ucieczki z Polski z powodu zachowania wielu ludzi to wcale sie Pani nie dziwie. Poznalem swoja zone 8 lat temu podczas wycieczki do kraju w ktorym sie urodzilem. Ozenilem sie, zalozylem firme i pozostalem w Polsce. Wytrzymalem 6 lat zanim stwierdzilem ze jesli uslysze nastepne "czego" albo "panie co pan" to chyba oszaleje. Prosze mi uwierzyc wole usmiech od sasiada norwega ktory tak naprawde ma mnie w ........ niz zarysowane kluczem przez zyczliwego sasiada w Polsce auto tylko dlatego ze moje bylo nowesze niz jego.

Poprosze zone zeby przytrzymala Pani gazetki.

Serdecznie pozdrawiam.

mp
Polonus as
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dziękuję serdecznie za odpowiedź. No i proszę, jak miło się zrobiło
Planuję być 4 marca w Drammen, więc podjadę do sklepu, jeśli coś dla mnie będzie to wezmę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok